Vanmorgen nog eens gaan controleren hoe het met het vrouwtje op de CKK was. Ik had nog steeds niet kunnen vaststellen of er nog een 4de ei was bijgelegd maar het is bij 3 gebleven. Zondag had ik ze zien rondvliegen met een duif die ze in de dakgoot van de nestkast verstopte.


Net als het vrouwtje van vorig jaar zal ze dus afwisselend moeten broeden en jagen. Vanmorgen was ze 45min uit de nestkast, mogelijk om te jagen. Ik zat binnen in de toren dus had geen zicht wat er zich buiten afspeelde. Hopelijk hoeven de afwezigheden op het nest niet te lang te duren.

Naar analogie met vorig jaar zouden de komende weken saai moeten verlopen dus ik vermoed dat de volgende update pas eind april / begin mei zal verschijnen. De eieren zouden dan moeten uitgekomen zijn of mislukt zijn. Ik wacht in spanning af.