Het is hier stil op de blog dus hier even een korte update.

Nadat de 3 jonge slechtvalken succesvol zijn uitgevlogen blijft het moeilijk om ze nog allemaal samen te zien. De jongen zitten maar zeer sporadisch meer op de kerk. Het blijft moeilijk om te achterhalen waar ze uithangen. Bij goed weer zag ik ze al een aantal keer boven het Kiel / tentoonstellingswijk vliegen. Met elkaar spelen of hun ouders de oren van de kop zeuren om eten.

Eén van de jonge mannetjes leert al spelend van z’n vader

één keer zag ik er 2 landen op de flatgebouwen aan de Kruishofstraat en vanmorgen zag ik in de regen toevallig een silhouet op de “R” van het Crown Plaza hotel zitten. Auto aan de kant en telescoop uit de koffer en het bleek één van de jonge mannetjes te zijn. Ze zijn dus nog op het Kiel maar je moet wat geluk hebben om ze te vinden.