Beste sympathisanten,

Dit is onze 1activiteit na de lockdown. Blij dat we samen terug in het veld mogen! Het is nog met een beperkt aantal deelnemers maar we houden het coronaproof. We maken er alvast een fijne wandeling van!

Knuppelpaden, de lange statige dreven van Wortel-Kolonie, stiltegebieden, poeltjes bruisend van het leven, heerlijke vergezichten, vrolijk fluitende nachtegalen en wielewalen, rietkragen en natte beemden, beekbegeleidende bossen , boomkikkertjes , zeldzame planten en vlinders ……., reeën die je verrast aankijken…… Omhoogschroevende roofvogels ……. Je ziet het er allemaal.

Graag nodigen we je uit op deze heerlijke vroeg-zomerwandeling waar alle natuurliefhebbers aan hun trekken zullen komen. Zowel de vogelaars, plantenliefhebbers als libellen- of vlinderspotters.

We delen de dag op in twee wandelingen , onderbroken door een lunchpauze waar iedereen rustige de tijd kan nemen om zich tegoed te doen aan zijn meegebrachte picknick. Dranken zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Praktisch:

  • Afspraak om 8u15 onder het viaduct aan het ‘t Spant”, Boomsesteenweg 335, Wilrijk
  • Je kan ook met je eigen wagen aansluiten om 9u op de parking Poeleinde vlakbij de kerk te Wortel
  • Einde van de wandeling omstreeks 17.30 u ter plaatse.
  • Meenemen: picknick voor tijdens de lunchpauze, drank voor onderweg, verrekijker, fotoapparaat, veldgidsen, stevig schoeisel, muggenmelk, lange broek om tekenbeten te vermijden, regenbestendige kledij (die we hopelijk niet nodig hebben)
  • Lunch gaat door in een plaatselijk caféetje. Op het einde van de wandeling is er ook nog een stop om iets te nuttigen. Beide voorzien van sanitair volgens de huidige coronamaatregelen. 

Coronaproof:

  • een mondmasker is verplicht voor iedere deelnemer, ook tijdens de wandeling.
  • we bewaren 1,5m afstand
  • Vervoer: iedere deelnemer gebruikt zijn eigen wagen. Ook hier moet men 1,5m afstand bewaren als je een passagier wilt meenemen behalve voor je gezinsleden of mensen uit je eigen bubbel. Wie geen eigen vervoer heeft, neemt best contact op met Erik Raes.

Inschrijven vooraf is nodig via Erik Raes: raes.janssens@gmail.com of telefonisch 0472 807.113 (na kantooruren), ten laatste op 18 juni.

Begeleider: Luc Van Schoor, 0494 336. 309