Nieuwerwetse kaarten!

Schitterende vogelfoto’s, gemaakt door natuurfotografen van bij ons én een handig overzicht van de komende ARDEA-activiteiten die je beiden op je schouw, op je bureau of op je nachtkastje kan zetten…?
Met de ARDEA-Vogelcard combineren we beide zaken in één uniek, geprint ouderwets postkaartje.
Met dank aan fotografen Joachim Pintens (voor het eerste 00-nummer) en Walter de Weger (voor het nieuwe 01-nummer), én natuurlijk aan sponsor Sights of Nature, dé verrekijker- en telescopenspeciaalzaak uit Brugge.

De Vogelcards worden op een (voorlopig beperkte) oplage van 100 ex. gedrukt en gratis verspreid aan geïnteresseerden tijdens Ardea-activiteiten of via onze medewerkers. Op eenvoudig verzoek kunnen we u ook een exemplaar toesturen.
Kent u iemand die erg blij zou zijn met een Ardea-Vogelcard, via de post toegestuurd? Of kan u er ook enkele uitdelen aan geïnteresseerde buren, collega’s, kennissen? Laat het ons ook weten, we doen ze onmiddellijk op de post!

Verzamel de reeks!
Het 00-nummer was een testcase op slechts 40 exemplaren, maar vanaf 2014 is de oplage dus verhoogd naar 100 ex. Het is de bedoeling om een mooie reeks vogelfoto’s op te bouwen, die je kan verzamelen. Mis dus het eerste échte nummer 01 niet!

En hebt u zelf ook een mooie, haarscherpe vogelfoto, gemaakt in de buurt? Laat het weten, misschien bent u wel de auteur van de volgende ARDEA-vogelcard…

Contact: Joris Van Reusel (info@jupiter24.be)