ZATERDAG 17 MAART 2018 NESTKAST-TIMMER-DAG 13 – 17 uur


Wie komt mee nestkasten timmeren? Voor deze editie van onze nestkast-timmerdag gaan we kasten maken voor o.a. grauwe en bonte vliegenvanger, gekraagde roodstaart.
De kasten worden in de natuurgebieden van ons werkingsgebied opgehangen en opgevolgd. Ook aan grote kasten voor uilen en roofvogels, waarvan ARUW er al enkele tientallen heeft gemaakt en opgehangen, is nog wat (onderhouds-)werk, waarbij hulp welkom is.
Onze medewerkers staan te popelen om aan de slag te gaan.
Vlieg je er mee in? Dames, heren, jongelui… al wie da een stukske kan zagen of kloppen is welkom. Kinderen kunnen een bijenkastje maken. ARDEA zorgt voor de bouwplannen, hout, nagels, schroeven, dakdichting, natuurverf en werkgerief en ook voor stroom en drankjes. Maar uiteraard kan je ook eigen materiaal meebrengen.Vergeet je werkhandschoenen niet ! Zo hebben we binnenkort dank zij jou er weer enkele nieuwe broedpaartjes bij !

Praktisch: Tussen 13 en 17 uur op het terrein aan de ingang van natuurgebied Fort 7, Legerstraat te Wilrijk.. Als je komt, geef ajb vooraf een seintje om voldoende materiaal te voorzien. Contacteer Eddie Schild 0498/73.60.77 eddie.schild@scarlet.be
of Joris Van Reusel 0486/83.62.34 ardea@jupiter24.be