Op zaterdag 16 november 2019 organiseert ARDEA een slaapplaats telling in het Kielpark waar we al enkele jaren de Halsbandparkietslaapplaats monitoren met steeds toenemende aantallen. Iedereen is welkom om die avond mee te tellen. En misschien krijg je ook andere kleurvarianten te zien zoals de Blauwe en of Gele halsbandparkiet die we bij vorige tellingen hebben kunnen waarnemen Of wie weet krijgen we wel een Alexanderparkiet en/of een Monniksparkiet te zien. Praktisch: ● Afspraak: Hoofdingang Kielpark, St-Bernardsesteenweg, Antwerpen-Kiel tegenover de kerk ● Bijeenkomst: 16.45 u !! einde rond 18.30 uur ● Aanmelden gewenst voor 15 november via mail naar ardea@hobokensepolder.be , of telefonisch via Walter, want in geval van slecht weer wordt deze telling verplaatst naar een ander moment ● Meebrengen: wandelschoenen, verrekijker ● gids : Walter De Weger (0495/23.77.10)