In dit nieuwe jaar 2020 blijft veel bij het oude maar hier en daar verandert er toch eens wat. Zo schudt Ardea momenteel haar veren op en legt ze nieuwe plooien in haar werking. Hoe dat er precies uit gaat zien kom je te weten tijdens de feestelijke aftrap op zaterdag 18 januari in de Blikfabriek te Hoboken. Naast een informatief moment is er heel veel tijd voor een gezellig samenzijn, tussen pot en pint zoals dat heet maar ook tussen heerlijke, gezonde schotels en gerechtjes. Het geheel wordt doorspekt met aanstekelijke verhalen van enkele gepassioneerde vogelliefhebbers zoals Joachim Pintens en Eddy Crockaerts, veel vogelfoto’s en nog heel wat vogeldingen die u zeker zullen interesseren. Uit dankbaarheid aan iedereen die er bij kan zijn, bieden we het diner gratis aan. Waar kom je dat nog tegen? Schrijf snel in, de zaal is al redelijk gevuld…

(> mail naar ardea@hobokensepolder.be)